На залиха во главен магацин

Џоистик Level Up & Learn – Leap Frog

1,290.00ден

Опис

Играјте и учете со овој џоистик од Leapfrog. Возбудлив рачен контролер кој содржи 6 активности преку кои ќе ги запознаете животните, боите, броењето, фрази и многу повеќе.
Вашите малечки ќе може да истражуваат 10 активности со 16 копчиња. Движете го џоистикот за да слушате забавни фрази и да ги слушнете прашањата од животните.
Светлото на копчињата ќе го водат детето до вистинскиот одговор.
Џоистикот има 4 обоени копчиња во различни форми, кои ќе му ги покажат формите и броевите на детето, а музичкото копче свири 3 мелодии.