На залиха во главен магацин

Количка Сина – Pilsan

9,990.00ден

Опис

* Возраст  24+ месеци
* Макс. Носивост 35 кг.
* Поместување на рачката на вратата што може да се отвори и затвори
* Предни тркала (360 ротираат)
* Родителска контрола
* Звучна музичка кутија
* Стилски изглед и ергономски дизајн
* Изработено од материјал што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.

Димензии на производот: W: 53 L: 98 H: 99 Cm