На залиха во главен магацин

Едукативна игра 4 во 1 – Carotina Baby

890.00ден

Опис

Меморија, сложувалки, кула и логички игри, сет 4во1 од Lisciani.
Игрите позитивно влијаат на развој на сензорните вештини кај детето, како координација око-рака, и развивање на логиката.
Димензии: 28,5 х 5,6 х 25,5 см
Наменето за деца од 1 до 4 години.