На залиха во главен магацин

Едукативна игра – Carotina Baby

1,690.00ден

Опис

Макси сложувалка со кула за фантастична едукативна игра погодна за деца! Лизнете ја топката од кулата … Каде ќе оди? Ставете ги животните на тоа место!
Формат на кутија (см) Ширина: 38,30 Висина: 28,50 Длабочина: 12
Содржина и детали:
Пластична кула – топки – сложувалка Макси – Упатство за употреба
Батерии не се потребни
Во согласност со најновите безбедносни регулативи. Погодно за деца под 36 месеци. Прочитајте ги предупредувањата на пакувањето.