На залиха во главен магацин

Кула од чаши и топчиња- Winfun

1,590.00ден

Опис

Сетот содржи чаши со 4 шарени топчиња и табла за сложувалки со 4 светли бои кои се совпаѓаат со топчињата за соодветна игра
Има 4 начини на игра: загатка, паѓање топки, чаши за натрупување и натпревар на база на топка.