На попуст!
Нема на залиха

Едукативна коцка со активности 5 во 1 – Viga

2,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвената коцка за активност 5 во 1 ја поттикнува фантазијата на детето и ги развива неговите моторни вештини. Коцката има 5 различни површини, кои дефинитивно ќе го привлечат вниманието на детето.

Коцката за активност вклучува:
-Спирала на која се закачени топчињата
-Животински форми
-Лавиринт од форми
-Коцки со ротирачки броеви

Соодветна за возраст од 2 + години

Димензија: 180х180х310h cm