На залиха во главен магацин

Едукативна коцка сортер – PlayGo

1,690.00ден

Опис

Запознајте различни животни, форми и бои и забавувајте се со склопување на сложувалката! Оваа загатка може да се формира во коцка или да се постави рамно на подот!