На залиха во главен магацин

Едукативна Масичка Со Активности – SmartLand

1,590.00ден

Опис

Масичката со едукативни активности, дизајнирана во согласност со развојот на бебињата, придонесува за забавен и правилен развој на најмалите.
Развива координација на очите со живописни бои и светли модели што ја стимулираат визуелната перцепција на бебето.
Поттикнува размислување, учење и решавање проблеми.

 

Може да ви се допаѓа и…