На залиха во главен магацин

Едукативна мека коцка со топчиња – Vtech

2,190.00ден

Опис

Меката коцка за откривање со 4 страни на интерактивна игра овозможува ставање и преземање + сензорна игра преку различни текстури за истражување на бебето .Сјајното лице на кучето и крзнените уши обезбедуваат тактилна стимулација. Вклучува 3 топчиња со текстура што може да се стават и извадат од коцката. Има 3 песни за пеење. 15 мелодии и забавни фрази

Возраст: 3 до 24 месеци

Димензии: 12 x 12 x 12 cm