На залиха во главен магацин

Едукативна музичка куќичка Сина – Abero

1,790.00ден

Опис

Едукативнатa куќарка e  со музички и светлосни функции.

Наменетa e за употреба од деца над 19 месеци.

Димензија е 22x22x21,5cm.