Нема на залиха

Едукативна сложувалка – Сончевиот Систем – Janod

1,090.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 5 години
Димензии: 70 x 49 x 0,2 cm
Материјал: Картон

Сложувалка од 100 парчиња.
Оваа чудесна едукативна сложувалка ќе му овозможи на вашето дете да го открие Сончевиот Систем.
Содржи и едукативна брошура, со којашто ќе открие повеќе факти за планетите. Сетот содржи и постер.