Нема на залиха

Едукативна сложувалка – Загрозени животни – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 6 години
Димензии: 99 x 69 x 0,2 cm
Материјал: Картон

Сложувалка од 200 парчиња + 50 3Д фигури

Оваа чудесна едукативна сложувалка ќе му овозможи на вашето дете да се забавува додека учи за загрозените животински видови.

Содржи и едукативна брошура, со којашто ќе открие факти за видовите животни и да ги разбере причините што довеле до нивно истребување. Содржи и 50 картонски фигури коишто треба да се постават на соодветното место на сложувалката, откако таа ќе се состави. Името на секое животно е наведено на задната страна на фигурата. Сетот содржи и постер.