На залиха во главен магацин

Едукативната играчка Learn and Spin Aquarium – Vtech

2,490.00ден

Опис

Едукативната играчка VTech “Learn and Spin Aquarium” – се врти, пали и пушта музика.
Прекрасните пријатели од океанот разиграно пливаат и се вртат во аквариумот додека трепкаат светлата.
Секогаш кога ќе се притисне клипот, се репродуцира разиграна фраза, смешен звук или кратка мелодија.
Три шарени копчиња произведуваат звучни ефекти.
Рак, риба и морска ѕвезда пеат песни во разиграни тонови.
Има контрола на јачината на звукот.
Одлична играчка за развивање на рачни вештини и принципот на причина и последица.
Возраст: од 9 месеци.