Нема на залиха

Едукативни чаши

750.00ден

Нема на залиха

Опис

Едукативни чаши

За возраст од 12+ месеци
10 парчиња во боја
Децата препознаваат бои – децата можат да соберат контејнери обратни или рамни
Поддржува развој на разузнавањето

Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи

Димензии на производот: W: 13 L: 13 H: 28 Cm