На залиха

Едукативни картички – Бебешка логика – Headu

790.00ден

Опис

Флеш картички во различни форми со многу слатки животни.
Со овие картички децата можат да играат на разли чни начини: сврзување на животните со нивните малечки и со нивната омилена храна.
Задната страна од картичките е исто така илустрирана и претставува сложувалка на којашто можат да се постават делчињата со животни според местото на живеење.

За возраст од 1 до 4 години
Димензии: 13,5 x 18,8 x 4,7 cm
Материјал: Картон – Cardboard

Headu – Италија