Нема на залиха

Електричен релаксатор Felicity – Chipolino

5,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа лулашка е погодна за бебиња на возраст до 6 месеци со тежина до 9 кг.;
Лак со меки кадифен играчки за забавување на бебето;
Мека перница за поддршка на главата на бебето;
Заштитна лента;
Лесно преклопување;
Производот се нуди во убава кутија за подарок;
Swing е произведен во согласност со европскиот стандард ЕN 16232.

ФУНКЦИИ:3 брзини на замавнување;
Времетраење на замавнување (30 минути, 45 минути, 60 минути);
Музика (мелодии и природни звуци).

Напојување на замав: со AC/DC адаптер – АС 100-240V, 50/60Нz и DS 6V/500mА (вклучено);
со батерии – 4 ЕЕЗ. големина АА(LR6)/1,5V (не е вклучено).

Димензии на отворен замав:
Д 80 см/ Ш 34 см/ В 80 см

Димензии на свиткана нишалка:
Д 34 см/ Ш 34 см/ В 80 см

Димензии на седиштето: L 65 cm