На залиха во главен магацин

Филтер За Здраво Дишење – Chicco

930.00ден

SKU: 479500000 Категории: ,

Опис

Комбинираниот Хепа 1 филтер е составен од предфилтер од активен јаглен кој ги елиминира повеѓето миризби и од Хепа филтер од стаклени влакна кој може да задржи 99,97% од микроскопските загадувачки честички (>0,3µm).Филтерот ефективно елиминира прашина, чад од цигари, спори, честички од полен и сл. Филтерот се употребува за CHICCO Pure Breathing Ionising Air Purifier (Chicco јонизирачки прочистувач на воздух).