На залиха во главен магацин

Фризби Aerobie Boomerang Blue

890.00ден

Опис

Изработенo од висококвалитетен материјал
Практично и корисно
Лесен за користење
Произведено во Италија
Димензии : 29,8 x 16,5 x 0,6 см