На залиха во главен магацин

Фризби Aerobie Ring Pro Blue

990.00ден

Опис

Aerobie Ring Pro со дијаметар од 33 cm, лесно се фаќа и достигнува неверојатни должини на летот.

 

Поради неговата квалитетна и посебна техничка конструкција овозможува фрлање на далечина и исклучително прецизен лет

Вие исто така би сакале…