На залиха во главен магацин

Гаража полициска станица на 2 ката – Dede

1,590.00ден

Опис

Мега патека за полициска гаража Dede, која ќе го привлече вниманието на децата и ќе им додаде нова возбуда на нивните игри преку закривени патишта и паркинг.
Димензии: 58 x 48 x 30 cm
Возраст: 3+