На залиха во главен магацин

Гаража Toot-Toot Drivers – Vtech

4,990.00ден

Опис

• Паркирај, играј и вози со овој нов сет Ту-Ту гаража!
• Со вклучен камион кој може да ги влече другите возила на двата ката во гаражата.
• Со притискање на трите светлечки копчиња ќе слушнете звуци и фрази од гаражата.
• Вртењето на брзините, подвижниот клуч, автопералната и лифтот ќе му помогнат на детето во развојот на моторните вештини.

Отворете и затворете ја рампата за да ги ослободите возилата
Кренете и спуштете ги возилата со лифтот
Користете ја платформата за кревање на возилата
1-5 години