Нема на залиха

Гитара за мали професионалци 6+GOKI

4,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Иако ова е гитара за почетници, уште на прв поглед може да се види дека се работи за навистина добар музички инструмент.

Произведена е во позната фабрика за гитари и има извонреден звук.

Доаѓа со перце и 2 резервни жици.

Должина 91.4 cm