На залиха во главен магацин

Глодалка Цреша – Chicco

290.00ден

Опис

Прстенестите глодалки со гел се специјално дизајнирани за масажа и ладење на непцата на бебето во текот на деликатниот период на вадење на запчињата. Мекиот пластичен дел содржи стерилизирана вода, која може да се задржува ладна подолго време, ослободувајќи ја болката и освежувајќи ја устата на бебето како и сензитивната гингива. Рељефниот дел од глодалката го прави пријатен прстенот за глодање, а каучуковите ѕвездести глодалки од групата на Меки Глодалки направени се од мек и природен каучук со вкус на ванила (достапни во розова и сина боја). Ги има и проѕирните силиконски глодалки во облик на ѕвезда исто така. Нерамната површина на глодалките го прави глодањето пријатно, смирувајќи го воспалението на гингивата.