На залиха во главен магацин

Голем воз со форми и бои – Janod

2,590.00ден

Опис

Дрвен воз за подобрување на моториката + многу дрвени форми во различни бои коишто можат да се редат.

Должина на јажето: 50 см.

Обоено со бои на водена основа
Димензии: 52 x 8.5 x 18 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 1-3г