На залиха во главен магацин

Голема статива – Pilsan

5,850.00ден

Опис

– Употреба на возраст од 36+ месеци
– Странични тела што можат да се полнат со песок, погодни за надворешна употреба
– Охрабрува вежбање
– Може да се чува расклопуван
– Забавно и едукативно
– Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции

Димензии на производот: Ш: 65 Л: 119 В: 86 см