На залиха во главен магацин

Хармоника „Конфети“ – Janod

2,490.00ден

Опис

За возраст: од 3-8 години
Димензии: 17 x 10 x 18.5 cm

Вистинска хармоника со 7 копчиња за ноти, 2 копчиња за промена на висината на звукот и 1 копче за извлекување на воздухот.
“Confetti” е комплетна линија на музички играчки на Janod, којашто ги буди сите сетила и ги воведува најмалите музичари во прекрасниот свет на музичката импровизација.