Нема на залиха

Игра со запченици – Goki

680.00ден

Нема на залиха

Опис

Вртењето на запчениците создава поголема илустрација, којашто постојано се менува во зависност од распоредот на запчениците. Ова ги поттикнува децата да експериментираат и постојано да креираат нешто ново.