На залиха во главен магацин

Игра со животни -Viga

1,190.00ден

Опис

Забавна игра во која животните се удираат со чекан, тие среќно скокаат, а детето се обидува да ги фати.

Оваа игра е одлична вежба за детски раце, бидејќи ги нагласува моторните вештини, развивајќи координација на очите и раката, истовремено обезбедувајќи многу забава.
* Возраст: 18м +
* Димензија: 18 см