На залиха во главен магацин

Игра Speed Racing

2,990.00ден

Опис

Потребни се 3АА батерии што не се вклучени со сетот.
Со воланот ја управувате колата со којашто возите, на самиот волан има и свирка. Менувачот служи за зголемување на брзината.
Димензии: 16 х 30,5 х 23cm
Соодветно за деца над 3 години.