Нема на залиха

Играчка Baby Senses Mr. Puppy – Chicco

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчка Г-дин Кученце
Слатко мало кученце направено од меки материјали, со пластични додатоци за развивање на осетот за допир кај бебето.
– Прстените за глодање ја прават играчката лесна за држење
– Различни мануелни активности: ушиња што шушкаат, 2 тропалки во облик на прстени, огледалце кое креира светлосни ефекти и меки пластични додатоци кои се идеални за глодање.
– Погодно за перење во машина
Препорачана возраст од 3 – 24 месеци.