На залиха

Играчка гимнастика Sparkle – Infantino

1,320.00ден

Опис

Подлога за играње со пречка и 3 тропалки
Пеперутките шушкаат
Еднорогот ѕвони и има прстен за глодање, срце и прстени
Рачка за носење
Подлогата може да се пере во машина