Нема на залиха

Играчка Од Дрво Тракторот На Розали – Lilliputiens

2,260.00ден

Нема на залиха

Опис

Кравата Розали превезува 2 прасиња во својот трактор за да ги врати во дворот. Додека свињите радосно се буричкаат во калта, Розали оди да работи во полето.
Со овој трактор и со неговите патници, вашето дете ќе измислува најлуди авантури.

Го поттикнува развојот на следните вештини:
Моторичкиот развој, љубопитноста и фантазијата.

Соодветна за возраст: 2 години и понатаму

Димензии: 25×13.5×14 cm.
Материјал: Дрво (бука), неопрен.
Одржување: Се чисти со мокра крпа без користење на силни детергенти и редства за дезинфекција.

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните!
Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.

Вие исто така би сакале…