На залиха во главен магацин

Играчка Од Дрво Возило На Шлеп-Служба – Lilliputiens

2,260.00ден

Опис

Пајчето Гаспард има проблеми со автомобилот. Но, нема потреба да се грижите. Магарето Игнас пристигнува со неговиот камион за влечење. Гаспар веќе е на безбедно дома, а Игнас веќе е на пат кон следното возило што се расипало.

Со овој камион влечење и со неговиот вешт возач, вашето дете ќе измислува најлуди авантури.

Го поттикнува развојот на следните вештини:
Моторичкиот развој, љубопитноста и фантазијата и социјалните вештини.

Соодветна за возраст: 2 години и понатаму

Димензии: 24x13x16,5 cm.
Материјал: Дрво (бука), неопрен.
Одржување: Се чисти со мокра крпа без користење на силни детергенти и редства за дезинфекција.

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните!
Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.

Може да ви се допаѓа и…