Нема на залиха

Играчка За Хранилка Friends Sing Along Spinning – Vtech

1,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Целосно тестирано за безбедност
3 копчињата со животни кои со притискање го кажуваат видот на животното, го имитираат нивниот звук и интерпретираат весела песничка
Завртете го тркалото за развој на моторни вештини
Светлата во форма на ѕвезда светнуваат кога тркалото се врти, се слушаат забавни звучни ефекти и мелодии
Моторни вештини, развој на говор, сетилен развој, откривање и истражување
Потребни се 2 x AAA батерии