На залиха во главен магацин

Играчка За Хранилка Tutti Frutti Toy 6m+ – Chicco

1,390.00ден

Опис

Бебињата од само неколку месеци старост, стануваат свесни за околината со која се опкружени и се трудат да ги подобрат своите вештини за свесност.
Околината и предметите што ги опкружуваат се важен извор на визуелна, звучна и тактилна стимулација и помагаат во нивниот развој.
Музичките овошја се шарена електронска играчка за столче за хранење.
Вашето дете може да ги сврти овошјата кои се во различна боја,форма и текстура.
Нуди различни активности кои помагаат во развојот на мануелните вештини.
Вртењето на овошјето активира забавна мелодија.
Играчката може да се прицврсти на послужавник за столчиња или на маса со помош на подлогата за вшмукување.
Музичките овошја се дизајнирани за развој на раната координација и музички вештини.