На залиха во главен магацин

Играчка За Хранилка Will The Pinweel 6m+ – Chicco

790.00ден

Опис

Играчка цвеќенце вртелешка за столче за хранење со различни елементи како глодалка, огледалце, прстен тропалка и перли што тропкаат на лицето на вртелешката.
Со вакум може да се залепи на подлогата на столчето.
За развој на тактилните вештини.
Вртењето на цвеќето ги поттикнува моторните вештини
Разнобојната играчка го стимулира гледањето
Димензии: 12 х 17 х 7,5см
Препорачано за бебиња од 6-18месеци