На залиха во главен магацин

Играчка за удирање со чеканче – Goki

930.00ден

Опис

За возраст: 2+ години
Димензии: 21 x 8.8 x 8.5 cm
Материјал: Дрво

Оваа играчка ќе ги држи децата зафатени со часови. Вклучува цврст дрвен чекан со кој парчињата се удираат надолу, а потоа едноставно свртете ја од другата страна и забавата може да продолжи! Светлите бои го задржуваат вниманието на детето и помагаат развојот на концентрацијата и на координацијата меѓу рацете и очите.