Нема на залиха

Илузија И Магија – Lisciani

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Сè што ви треба за да ги откриете чудата на оптиката
Доаѓа со илустрирани упатства (англискиот јазик не е загарантиран).
Содржи 3D картички и очила, перископ, два маркера, сложувалка и илустриран прирачник.
Произведено во Италија
Lisciani е глобална образовна компанија која дизајнира и произведува уреди за игри кои го подобруваат животот на децата повеќе од 30 години.