На залиха во главен магацин

Интерфон Harmony – Cangaroo

2,390.00ден

SKU: 066JLTD433 Категории: , ,

Опис

Кристално чист звук.
Опфаќа до 300м.
Се активира при звук.
Фреквентен опфат: 2,4 GHz
Еднострана комуникација.
Индикатор за испразнета батерија.
Регилирање на јачината на звукот.