Нема на залиха

Истражи го морскиот свет – сложувалка Headu

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Стимулирајте ја научната мисла од многу рана возраст! Поставете ја сложувалката, внимателно набљудувајте ја илустрацијата и откријте го волшебниот морски свет. Како вистински научник, треба да имате тетратка со коментари за индивидуалните откритија. Покрај тоа, со користење на магичен факел можете да го набљудувате и она што не може да се види со голо око!

Соодветно за возраст од 2 до 5 години

Материјал: Картон

Headu – Италија