На попуст!
На залиха во главен магацин

Камен куќа со ограда сино – црвена – Pilsan

6,990.00ден

Опис

Камен куќа со ограда од 2 години – Pilsan
Димензии: H: 151 L: 179  W: 114 cm
За внатрешна и надворешна употреба
Лесна за инсталација
Квалитетна пластика која не се оштетува од сонце и дожд