На залиха во главен магацин

Камион Кипер Црвен – Lena

1,550.00ден

Опис

Кипер LENA® GIGA TRUCKS.
Носивост од 150 kg и 6 mm галванизирани челични оски.
Димензии: 62 см.
Погоден за деца од 3 години.
Погоден за внатрешна и надворешна употреба.

Може да ви се допаѓа и…