Нема на залиха

Камион за составување – Janod

1,790.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 2 до 4 години
Димензии: 29.8 x 10.5 x 15.6 cm
Материјал: Дрво/Wood

Дрвен (бор и цреша) сет за конструирање на камион од 17 парчиња. Содржи и 3 алатки. Тркалата се од пластика со метални осовини.