Нема на залиха

Карнотаурус – Papo

990.00ден

Нема на залиха

SKU: 3465000550325 Категорија

Опис

Реалистичнте детали и извонредното боење, се она што ги прави фигурите на Papo посебни. Секоја фигура е рачно насликана и произведена според строгите спецификации за безбедност на играчките EN-71.

Papo им посветуваат огромно внимание на деталите како што се размерот, позицијата на телото, тежина, па дури и текстурата на животното, за да се постигне оптимален реализам.

Димензии: 19.00 cm x 8.00 cm x 13.00 cm

Возраст: 3+