На залиха

Картички за учење на емоции и однесувања – Монтесори Headu

790.00ден

SKU: 8059591424650 Категории: ,

Опис

Распознавање и искажување на чувства ● Распознавање на секојдневните постапки ● Учење нови зборови ● Поттикнување на имагинацијата

Играјте различни едукативни игри со овој комплет од 40 тактилни картички. Децата ќе научат како да ги распознаваат чувствата, изразите на лицето и секојдневните постапки, набљудувајќи ги илустрациите на момчиња и девјчиња.

Може и да се забавуваат, мешајќи ги и правејќи смешни лица.

40 + 2 големи и цврсти тактилни картички

Димензии на кутијата: 13,5 x 18,8 x 4,7 cm
Материјал: Картон
Возраст: 1-4