На залиха во главен магацин

Касичка за пари Мече – Janod

990.00ден

Опис

Оваа прекрасна дрвена касичка со изглед на мече, ќе биде вистинска инспирација за дечињата да почнат да штедат. Собраните пари можат лесно да се извадат низ отворот на дното од касичката.

Димензии: 10 x 10 x 14,3 cm
Материјал: Дрво