Нема на залиха

Клацкалка Mече – Moni

5,490.00ден

Нема на залиха

SKU: 066WJ63511 Категорија

Опис

Седејќи на лулашката, детето го допира коњчето со ногата и тоа почнува да се движи напред. Што е позабавно од тоа?
Детска плишана лулашка која е наменета за деца над 18 месеци со тежина до 20 кг.
Производот треба да се употребува само на рамни површини и под надзор на возрасен.
Детска плишана клацкалка наменета за деца над 12 месеци со тежина до 30 кг.
Играчката е со музички функции.
Работи со 3 LR44 мобилни батерии кои се вградени и не подлежат на замена.
Производот треба да се користи само на рамни површини и под надзор на возрасни.
3,20 кг
60 x 32 x 55 см
60 х33 х 50 см