На попуст!
На залиха во главен магацин

Книга 100 Зборови Learning Friends – Leap Frog

1,940.00ден

Опис

Клучни карактеристики на производот
• Вклучува 12 страници со содржини со забавни слики, музика и звуци. Секоја страница содржи различна категорија, вклучувајќи бои, животни, возила, облека, храна и многу повеќе.
• Допрете било кој предмет од страницата за да дознаете и научите повеќе.
• Откријте ги трите различни начини на игра – зборови, забава и звуци.
• Подесете го прекинувачот за избор на јазик ( англиски и француски) за да ја слушнете целата содржина на двата јазици.
• Возраст 12м +