На попуст!
На залиха

Книга Magic Lampo 44 Cats – Chicco

790.00ден

Опис

Албум за боење со одличен маркер.
Натопете го врвот на маркерот во вода и поминете преку брошурата, боите се појавуваат во цртежите.
На крајот од играта можете да ја измиете брошурата во машината за перење за повторно да ја започнете забавата.
Децата учат броеви, форми и бои.
Маркер со цртаниот лик.