На попуст!
На залиха во главен магацин

Книга Musical Rhymes – Vtech

1,640.00ден

Опис

Запознавање со инструментите, различни звуци и бои. Се карактеризира со 6 популарни песнички, два начина на игра, мелодии на бебешки рими и забавни лизгачки копчиња.

Книгата за интерактивни музички рими има копчиња со звуци на пијано, со што се учат имињата на инструментите, звуците и боите. Вклучува два начина на игра. Мелодиите свират ако инструментот притиснат е прикажан на страницата на песничката. 6 шарени страници со светлечки ефекти, мелодии, вклучувајќи ги “Hey Diddle Diddle”, “Humpty Dumpty”, “Hickory Dickory Dock”, “Little Miss Muffet”, “The Mulberry Bush” and “Old MacDonald”. Копчињата ги поттикнуваат моторните и сензорните вештини . Помага да се развијат вештините за говор и читање. Издржливите пластични страници се бришат и не се кинат.